„PJ TEAM” KFT.

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETI POLITIKÁJAA „PJ TEAM” KFT. targonca alkatrész kereskedelmi üzletága 1991 óta működik, targonca értékesítési, ill. szervíztevékenységét 1998 óta végzi. Célja a piaci részesedésének bővítése, a szolgáltatás színvonalának és komplexitásának fejlesztésével, valamint minél magasabb színtű és hosszú távú Ügyfél elégedettség elérése, úgy, hogy közben elkötelezzük magunkat a környezetvédelmi jogi és egyéb követelmények betartására.

Ennek érdekében:

- A cégünk MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási, ill. MSZ EN ISO 14001:2005 környezetirányítási integrált rendszert működtet, és folyamatosan fejleszti a rendszer hatékonyságát és ezáltal a cég működését.

- Folyamatosan figyeljük a vonatkozó jogszabályi, szabvány és egyéb társadalmi, környezetvédelmi, műszaki követelményeket.

- Kiemelten kezeljük a veszélyes és egyéb hulladékokat és törekszünk azok környezet terhelésének lehetőség szerinti minimalizálására, megelőzésére.

- Hosszú- és rövidtávú fejlesztési-, minőség- és környezetvédelmi céljainkat rendszeresen kitűzzük és megvalósulásukat ellenőrizzük.

Folyamatosan szakképzett, ügyfélcentrikus magatartású munkatársaink a rendelkezésre álló és folyamatosan fejlesztett korszerű műszaki és információs háttér felhasználásával látják el értékesítési és javító-karbantartó feladataikat.

A vezetés elkötelezett a minőség- és környezetpolitikában megfogalmazottak iránt és mindent megtesz annak érdekében, hogy e célokat együttműködésükkel vállalkozás munkatársai, a beszállítói/alvállalkozói is – a kölcsönös előnyök alapján – támogassák.


Debrecen, 2022.08.24.Mottarlini – Pistár Judit

ügyvezető